V okviru programa delovne sobote, 15. 9. 2018, bomo na šoli ( v Vilharjevi dvorani ali v primeru lepega vremena pred šolo) pripravili bolšji sejem, ki je bil v prejšnjih letih zelo dobro sprejet tako pri učencih kot pri starših.

Namen sejma je, da oddamo, zamenjamo in ponovno uporabimo predmete, ki nam ne služijo več, hkrati pa zberemo nekaj sredstev za šolo.

Zbiramo različne manjše uporabne predmete, ki jih ne uporabljate več – igrače, družabne igre, okrasne predmete, otroške in mladinske knjige ter revije, stripe, nakit (majhnih vrednosti), torbice, pasove ter druge manjše predmete. Predmeti, ki jih boste prispevali, morajo biti nepoškodovani in še uporabni.

Oblačila bomo zbirali v namen zamenjave – vsak, ki prispeva, lahko svoj kos oblačila zamenja za drugi kos oblačila, ki ga izbere.

Na sejmu boste lahko tudi  razstavili  svoje zanimive zbirke, potekala bo izmenjava (sličic, znamk, kart…, ki se trenutno zbirajo).

Vabimo vas, da predmete, ki jih boste prispevali za sejem, prinesete v naslednjih dneh – do četrtka, 13. 9. 2018, in sicer v šolsko svetovalno službo  (prva vrata ob zbornici v 1. nadstropju).

Ob »nakupu« na sejmu bomo pobirali simboličen prispevek, ki bo namenjen dobrodelnim akcijam na šoli.

Nevija Kranjc Ritonja, pedagoginja

Dostopnost