Učenci 1. a razreda se z iskricami v očeh spominjajo zimovanja.

Ajda Stibilj: “Na zimovanju mi je bilo zelo všeč, ko smo spali v apartmajih. Najbolj si bom pa zapomnila svoje spanje s prijateljicami.”

Ana Cigale:Zelo rada sem delala igluje. Potem smo pa še zvečer prižgali svečke v iglujih in smo jih šli vsi skupaj gledat še z balkona, od daleč.”

Hana Bilajbegović: “Na smučkah smo tudi zavijali. Smučala sem hitro.”

Neja Marinčič: “Smučala sem dobro in še bi šla malo smučat. Sama grem na vlečnico in se nič ne bojim. Kar šibam.”

Timotej Škerjanec Obreza: “Najbolj smešno mi je bilo ko sem videl, ko je sošolec padel na nos. Tudi sam sem včasih preveč šibal in padel, pa sem se sam pobral.”

Ana Gregorn: “Zvečer smo brali pravljice, vsak večer eno in potem šli spat. Punce smo se v sobi še smejale ker nismo mogle spat.”

Jaka Ferjančič: “Z Žanom sva pospravljala in med počitkom sva se igrala z avtki. Bilo je super, še bi šel. Bil sem pohvaljen, ker sem Žanu pospravljal cunje v omaro.”

Julija Kaluža: “Bili smo na zimovanju v Ribnici na Pohorju. Najlepši mi je bil pohod z baklami, šli smo ponoči. Vsak je spal v svoji sobi in smučali smo.”

Zimskim dogodivščinam boste lahko prisluhnili, 24. 1. 2015, na Radiu Slovenija – 1. program, v oddaji Radijski ringaraja, od 8.05 do 9.00. 

Anita Furlan in Mirjam Likar, učiteljici

Dostopnost